Gevel impregneren

Gevel impregnatie met 10 jaar garantie in Noord & Zuid-Holland

Gevel impregneren

Ook doen wij het impregneren/hydrofoberen van uw woning buitenmuur, dit zorgt ervoor dat de gevel vuil- en waterafstotend wordt. Door het impregneren van de gevel heeft u geen last van doorslag, witte vlekken, vorstschade of vochtproblemen in huis.

Met het impregneren van de gevel wordt deze water- en vuil afstotend. 10 jaar garantie op de werkzaamheid van het impregneermiddel.

Bij het impregneren van uw gevel wordt er een beschermlaag op uw gevel gespoten, waardoor uw gevel waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend wordt. Dit laagje zorgt er ook voor dat water niet meer in de gevel kan trekken. Hierdoor zal er geen vocht meer in uw woning komen vanaf buiten. Impregneermiddelen zijn verkrijgbaar op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Bent u bezig met het milieu? Dan is impregneermiddel op waterbasis de beste optie voor u. 

Handige tips en veel gestelde vragen

FAQ

1. Heb ik garantie op impregnatie ?

Wij geven 10 jaar garantie op onze impregnatie.

2. Welke materialen kan ik impregneren?

Er is een groot aantal materialen dat geimpregneerd kan worden. Mogelijke materialen zijn: Schoorstenen, dakpannen, buitenmuren, betonvloeren, hout en gevels.

3. Na hoeveel tijd moet ik weer impregneren?

Dit is geheel afhankelijk van de soort ondergrond en het toegepaste impregneer.

Wanneer wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd moet u dit om de 10 jaar bij houden voor het perfecte resultaat te behouden.

4. Waarom impregneren?

Impregneren helpt met het vuil- en waterafstotend maken van uw gevel en materialen. Na het impregneren heeft u geen last meer van vuil en vocht.

5. Wat kost gevel impregneren?

Dat hangt erg af van de omtrek van uw woning of bedrijf om hoeveel m2 het gaat. Is uw woning al eens geïmpregneerd ? dan moeten wij ander soort impregnatie gebruiken.

6. Hoelang duurt gevel impregneren?

Wij kunnen dit meestal al binnen paar uur afgerond hebben.

7. Heeft impregneren een isolerende functie ?

Ja impregneren heeft zeker een isolerende functie, door uw woning te laten impregneren heeft u geen lastmeer van doorslaand vocht.

8. Kan ik zelf impregneren ?

Uiteraard kunt u zelf ook impregneren let wel op! dek alles netjes en zorgvuldig af, haal de juiste impregnatie de impregnatie van de gamma of dergelijke zitten geen garantie op. wilt u deze klus toch door een erkend bedrijf laten uitvoeren? vraag dan direct een vrijblijvende offerte op.