Gevelreiniging Heemskerk

Gevelreiniging in Heemskerk

Als woning eigenaar in Heemskerk bent u natuurlijk trots op uw pand. Met gevelreiniging in Heemskerk houdt u dat felbegeerde eigendom net zo mooi als de dag van de bouw. In het verleden werd de gevel met gevelreiniging wel wat schoner, maar bleef er altijd wel iets van verkleuring zichtbaar. Dankzij moderne technieken is het tegenwoordig echter mogelijk om de vervuiling compleet te verwijderen en uw gevel weer helemaal terug te krijgen naar zijn oorspronkelijke kleur. Met onze professionele gevelreiniging ziet uw gevel er weer uit als nieuw. Dat is nog eens prettig thuiskomen.

Misschien is dit de eerste keer dat u gevelreiniging in Heemskerk overweegt. Het vuil worden van een gevel gebeurt namelijk erg geleidelijk en waarschijnlijk heeft u daardoor niet eens door hoezeer de kleur van uw gevel in de loop van de tijd is veranderd. Pas als u uw gevel professioneel laat reinigen zal u zien wat een groot verschil dit maakt. Door te kiezen voor gevelreiniging in Heemskerk, wordt het vuil van uw gevel verwijderd. Wat overblijft is een schone muur, die zijn oorspronkelijke kleur weer terug heeft. De binnenkant van uw woning houdt u toch ook schoon? Waarom de buitenkant dan niet? Ook uw kantoorpand in Heemskerk houdt u piekfijn dankzij gevelreiniging. Uw gebouw is immers een visitekaartje en maakt indruk op mogelijke klanten.

Op sommige gevels zit een laag verf. Als u deze verf wilt verwijderen in Krommenie, neem dan contact met ons op. Als u het zelf probeert te doen is er namelijk een reëel kans dat u onbedoeld schade aanbrengt aan uw muur. Wij maken gebruik van Steamplus, torbo softstralen en veel meer technieken.( Geen gebruik van chemische middelen.)

Gevel impregneren in Heemskerk

Hebt u veel last van vocht op uw buitenmuren in Heemskerk? Of bent u het optrekkende vocht door de fundering helemaal zat? Een oplossing hiervoor is het impregneren - Hydrofoberen van uw gevel. Door uw muren te impregneren - hydrofoberen voorkomt u dat water zich door het voegwerk naar binnen kan werken, en behoudt of versterkt u zelfs de isolatiewaarde van uw pand. Op deze pagina vindt u meer informatie over het impregneren - hydrofoberen van een gevel, de nadelen, en het soort impregneermiddel dat wij voor deze techniek kunnen inzetten. Bent u benieuwd naar de kosten voor het bewerken van uw buitenmuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het offerteformulier.

Wanneer men spreekt over het impregneren of hydrofoberen van de gevel, dan doelen zij hiermee op het aanbrengen van een waterdicht impregneermiddel. Dankzij dit middel laat uw buitenmuur geen vocht meer toe. Hydrofoberen is een geschikte methode om vochtproblemen zoals doorslaand vocht te bestrijden. Bij het impregneren brengt de vochtbestrijding specialist een middel aan op de buitenmuur. Dit impregneermiddel is volledig doorzichtig. Zo tast het middel de uitstraling van uw gevel niet aan. Een bijkomend voordeel is dat vervuiling niet meer aan het oppervlak van de muur zal hechten.

  • De muur en gevel wordt waterafstotend.
  • Verwijdert van zilver visjes
  • De muur en gevel wordt schimmelwerend.
  • Graffiti is na hydrofoberen gemakkelijker te verwijderen.
  • De muur en gevel wordt brandvertragend (impregneermiddel werkt brandvertragend)
  • De muur wordt beschermd tegen zure regen.
  • 10 jaar garantie op Impregneer + certificaat.

Dakreiniging in Heemskerk

Naast het feit dat uw dak voor een groot deel zichtbepalend is, biedt het ook bescherming tegen uw huis of kantoor- of winkelpand. Uw dak is blootgesteld aan weersinvloeden zoals wind en regen. Bij gebrek aan goed onderhoud kunnen er scheuren ontstaan in uw dakpannen die met vorst kunnen uitzetten waardoor er stukken kunnen afbreken. Daarnaast kan hevige wind de loodslabben van uw dak doen opwaaien. U zult begrijpen dat beide belangrijke oorzaken kunnen zijn voor lekkage aan uw dak. Om deze reden is dakreiniging en het onderhoud van essentieel belang.

Het reinigen van uw dak doet men door middel van reiniging met Softwash. Het water wordt gemengt met speciale chemie, vervolgens wordt het water tegen het dak gespoten. De chemie zorgt ervoor dat het vuil oplost en vervolgens wordt weggespoeld. Het reinigen van uw dak is een milieuvriendelijk proces. Het bevat geen schadelijke chemische middelen en kan gewoon weg worden gespoeld.

Dak impregnatie in Heemskerk

Wanneer wij uw dak gereinigd hebben kunnen wij een beschermende laag aanbrengen. Deze beschermde laag zorgt ervoor dat het dak minder lucht door zal laten en is vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunnen de mossen en algen zich minder goed aan het materiaal hechten. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw dak bestendiger is tegen verschillende soorten weersomstandigheden zoals zure regen en sneeuw. Met het impregneren van het dak kunnen wij de levensduur aanzienlijk verlengen.

De voordelen van Dienstverlening Kars

Gratis offerte
Afspraak = afspraak
Vakkundig personeel
Eigen materiaal