Over ons

Dienstverlening kars B.V

De organisatie Dienstverlening kars groep B.V verzorgt zowel voor de particulier als voor onze zakelijke klanten, restauratiewerk, verbouw, nieuwbouw, reiniging en onderhoud aan panden. Het bedrijf Dienstverlening kars bestaat sinds 1962 en behoort tot de top tien van gevelrenovatie, Aannemers bedrijven in Nederland. Dit zegt iets over hoe de klanten van dienstverlening kars het werk weten te bewonderen. Zichtbaar resultaat en tevreden klanten spreken immers voor zich. 

Hoe zijn wij begonnen ?

De historie van Dienstverlening Kars ( karsbouw-amsterdam ) gaat terug tot in 1962. In dit jaar startte de vader en twee broers het familiebedrijf karsbouw-amsteram vanuit huis op. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden werd in 1977 ook de zwager bij het bedrijf betrokken. Doordat de activiteiten verder bleven uitbreiden betrokken zij in de jaren '80 een kantoor
In verband met verdere groei in gevelreiniging en voegrenovatie branche werd dit kantoor te klein en nam het bedrijf een nieuwe naam genaamd "Gevelreinigingtechniek" in 1997. Inmiddels was de vader met pensioen gegaan en focuste de 2 broers zich op de oprichting van Gevelreinigingtechniek Zwager Kars regelde de bedrijfsvoering van karsbouw-amsterdam Begin 2006 zijn de twee bedrijven, karsbouw-amsterdam en Gevelreinigingtechniek. samen verder gegaan onder de nieuwe bedrijfsnaam Dienstverlening Kars Vanaf 1 januari 2010 zijn de vader en zoon directeur/eigenaar.
In 2012 hebben wij ons 50-jarig bestaan gevierd samen met al onze 26 medewerkers.

Over ons personeel

Dienstverlening kars BV heeft vele tevreden klanten en opdrachtgevers. Goed opgeleid personeel staat bij ons hoog in het krijt, immers zijn onze werknemers het visitekaartje van dienstverlening kars BV. Wij investeren daarom met regelmaat in opleidingen en trainingen. Op deze manier wordt ons personeel steeds beter opgeleid, vakbekwaam en gemotiveerd om bij u aan de slag te gaan.

Daarnaast wordt ons team regelmatig uitgebreid met jonge medewerkers die via de opleiding een vaste dienstbetrekking bij ons vinden. Met dit gemotiveerde team houden wij onze goede naam al jarenlang hoog.

Animatie dienstverlening kars

Nieuwsgierig geworden ? bekijk dan eens deze leuke animatie video waarbij wij een aantal van onze diensten voorbij laten komen. Toch liever een vrijblijvende offerte ? neem dan contact met ons op om hieronder op deze knop te drukken en wij zorgen dat u binnen 24 uur een reactie heeft.