Achter zo een organisatie zit een grote geschiedenis

Historie van dienstverlening kars

De historie van Dienstverlening Kars ( karsbouw-amsterdam ) gaat terug tot in 1962. In dit jaar startte de vader en twee broers het familiebedrijf karsbouw-amsteram vanuit huis op. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden werd in 1977 ook de zwager bij het bedrijf betrokken. Doordat de activiteiten verder bleven uitbreiden betrokken zij in de jaren '80 een kantoor
In verband met verdere groei in gevelreiniging en voegrenovatie branche werd dit kantoor te klein en nam het bedrijf een nieuwe naam genaamd "Gevelreinigingtechniek" in 1997. Inmiddels was de vader met pensioen gegaan en focuste de 2 broers zich op de oprichting van Gevelreinigingtechniek Zwager Kars regelde de bedrijfsvoering van karsbouw-amsterdam Begin 2006 zijn de twee bedrijven, karsbouw-amsterdam en Gevelreinigingtechniek. samen verder gegaan onder de nieuwe bedrijfsnaam Dienstverlening Kars Vanaf 1 januari 2010 zijn de vader en zoon directeur/eigenaar.
In 2012 hebben wij ons 50-jarig bestaan gevierd samen met al onze 26 medewerkers.

Onze passie

We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces. De passie komt vanuit de liefde voor het vakmanschap waarin we jarenlange ervaring hebben. De innovatie vloeit voort vanuit onze ambitie altijd vooruitstrevend te willen zijn. Dit geldt zowel voor onze processen als in materiaal- en materieelgebruik. Stilstand betekent achteruitgang dus zijn wij altijd in beweging.

Lees meer

Bekijk hier meer activiteiten