Professionele dakreiniging in Noord & Zuid-Holland voor een stralende gevel!

Stoomreinigen, softwash en meer—wij hebben de oplossing voor uw dak!

Ontdek de voordelen van professionele dakreiniging in Noord & zuid-Holland met Dienstverlening Kars

Dakreiniging onder stoom reiniging

Naast het feit dat uw dak voor een groot deel zichtbepalend is, biedt het ook bescherming tegen uw huis of kantoor- of winkelpand. Uw dak is blootgesteld aan weersinvloeden zoals wind en regen. Bij gebrek aan goed onderhoud kunnen er scheuren ontstaan in uw dakpannen die met vorst kunnen uitzetten waardoor er stukken kunnen afbreken. Daarnaast kan hevige wind de loodslabben van uw dak doen opwaaien. U zult begrijpen dat beide belangrijke oorzaken kunnen zijn voor lekkage aan uw dak. Om deze reden is dakreiniging en het onderhoud van essentieel belang.

Dak reiniging met softwash

Het reinigen van uw dak doet men door middel van reiniging met Softwash. Het water wordt gemengt met speciale chemie, vervolgens wordt het water tegen het dak gespoten. De chemie zorgt ervoor dat het vuil oplost en vervolgens wordt weggespoeld. Het reinigen van uw dak is een milieuvriendelijk proces. Het bevat geen schadelijke chemische middelen en kan gewoon weg worden gespoeld.

Dak impregneren

Wanneer wij uw dak gereinigd hebben kunnen wij een beschermende laag aanbrengen. Deze beschermde laag zorgt ervoor dat het dak minder lucht door zal laten en is vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunnen de mossen en algen zich minder goed aan het materiaal hechten. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw dak bestendiger is tegen verschillende soorten weersomstandigheden zoals zure regen en sneeuw. Met het impregneren van het dak kunnen wij de levensduur aanzienlijk verlengen.

Handige tips en veel gestelde vragen

FAQ

1. Wat kost dakreiniging?

Dat hangt af van de soorten vervuiling.

Soort vervuiling, ondergrond van de vervuiling, het project en de wensen van de klant. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.

2. Hoelang duurt dakreiniging ?

Voor een tussen woning voor en achter duurt het dakreiniging meestal 1 dag.

3. Kan ik zelf me dak reinigen ?

Zelf me dak reinigen ? uiteraard kan dat let er wel op dat het een gevaarlijke klus is. Ook zou u tussen de dakpannen kunnen spuiten en lekkage veroorzaken. 

4. Is dakreiniging noodzakelijk ?

Een dakreiniging zorgt ervoor dat de levensduur van je dakpannen verlengd wordt en voorkomt hogere kosten op de lange termijn.

Foto galerij 

Bekijk hier een reeds uitgevoerde daken.