Gevelreiniging Purmerend

Gevelreiniging Purmerend

Wij zijn specialisten als het gaat om het reinigen en renoveren van uw woning. Bij het reinigen van uw woning letten wij op 2 punten, de leeftijd van de baksteen en de leeftijd van uw voegwerk. Aan de hand van deze 2 punten kunnen gaan wij kijken welke reiniging methodes we kunnen hanteren. Reinigen kan op verschillende manieren, hierbij een paar voorbeelden : Zandstralen , stoomreiniging, hogedruk reiniging en reinigen met laser. We zullen de juiste reinigings methodes gebruiken om geen schade aan te brengen aan u gevel, denkt u aan los vallende voegen of het verslijten van de bakstenen. Bakstenen zijn moeilijk te vervangen, als het slecht wordt gereinigd kan er een schade komen en dat wilt niemand.

Is de gevel van uw woning verouderd of vies? Laat u gevel reinigen door specialisten. De gevelreiniging van Purmerend is al meer dan 30 jaar bij u in de regio actief, we zijn een bekend bedrijf die jaren actief is in de wijken wijdevenne, overwhere en de omliggende dorpen denkt daarbij aan Edam, Volendam en Beemster. 

Gevel impregneren in Purmerend

Hebt u veel last van vocht op uw buitenmuren in Purmerend? Of bent u het optrekkende vocht door de fundering helemaal zat? Een oplossing hiervoor is het impregneren - Hydrofoberen van uw gevel. Door uw muren te impregneren - hydrofoberen voorkomt u dat water zich door het voegwerk naar binnen kan werken, en behoudt of versterkt u zelfs de isolatiewaarde van uw pand. Op deze pagina vindt u meer informatie over het impregneren - hydrofoberen van een gevel, de nadelen, en het soort impregneermiddel dat wij voor deze techniek kunnen inzetten. Bent u benieuwd naar de kosten voor het bewerken van uw buitenmuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het offerteformulier.

Wanneer men spreekt over het impregneren of hydrofoberen van de gevel, dan doelen zij hiermee op het aanbrengen van een waterdicht impregneermiddel. Dankzij dit middel laat uw buitenmuur geen vocht meer toe. Hydrofoberen is een geschikte methode om vochtproblemen zoals doorslaand vocht te bestrijden. Bij het impregneren brengt de vochtbestrijding specialist een middel aan op de buitenmuur. Dit impregneermiddel is volledig doorzichtig. Zo tast het middel de uitstraling van uw gevel niet aan. Een bijkomend voordeel is dat vervuiling niet meer aan het oppervlak van de muur zal hechten.

  • De muur en gevel wordt waterafstotend.
  • Verwijdert van zilver visjes
  • De muur en gevel wordt schimmelwerend.
  • Graffiti is na hydrofoberen gemakkelijker te verwijderen.
  • De muur en gevel wordt brandvertragend (impregneermiddel werkt brandvertragend)
  • De muur wordt beschermd tegen zure regen.
  • 10 jaar garantie op Impregneer + certificaat.

Dakreiniging in Purmerend

Naast het feit dat uw dak voor een groot deel zichtbepalend is, biedt het ook bescherming tegen uw huis of kantoor- of winkelpand. Uw dak is blootgesteld aan weersinvloeden zoals wind en regen. Bij gebrek aan goed onderhoud kunnen er scheuren ontstaan in uw dakpannen die met vorst kunnen uitzetten waardoor er stukken kunnen afbreken. Daarnaast kan hevige wind de loodslabben van uw dak doen opwaaien. U zult begrijpen dat beide belangrijke oorzaken kunnen zijn voor lekkage aan uw dak. Om deze reden is dakreiniging en het onderhoud van essentieel belang.

Het reinigen van uw dak doet men door middel van reiniging met Softwash. Het water wordt gemengt met speciale chemie, vervolgens wordt het water tegen het dak gespoten. De chemie zorgt ervoor dat het vuil oplost en vervolgens wordt weggespoeld. Het reinigen van uw dak is een milieuvriendelijk proces. Het bevat geen schadelijke chemische middelen en kan gewoon weg worden gespoeld.

Dak impregnatie in Purmerend

Wanneer wij uw dak gereinigd hebben kunnen wij een beschermende laag aanbrengen. Deze beschermde laag zorgt ervoor dat het dak minder lucht door zal laten en is vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kunnen de mossen en algen zich minder goed aan het materiaal hechten. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw dak bestendiger is tegen verschillende soorten weersomstandigheden zoals zure regen en sneeuw. Met het impregneren van het dak kunnen wij de levensduur aanzienlijk verlengen.

De voordelen van Dienstverlening Kars

Gratis offerte
Afspraak = afspraak
Vakkundig personeel
Eigen materiaal